General

Reunió Participativa 6 novembre del Casal de Joves del barri!

cartell reunió participativa

cartell reunió participativa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eiiiii sòcies del casal, usuaris, gent propera, veïnes, amics, persones que teniu la inquietud de saber què és o què s’hi cou al Queix…

Ens plau convidar-vos a una assemblea oberta i participativa que tindrà lloc el Diumenge 6 de novembre, a les 19 h a l’Espai Jove Lola Anglada
 
L’objectiu d’aquesta assemblea és donar a conèixer el casal entre la joventut del barri, i també el potencial que té el local aconseguit!! El casal de joves el fem a mida els i les joves! Com us agradaria que fos? Voleu realitzar alguna activitat, taller, xerrada, necessiteu un espai per fer assemblees o desenvolupar algun projecte?
Cinefòrums, sala d’estudi, excursionisme, escalada, concerts, hort urbà, nits de jocs… aquestes i moltes altres activitats són les que es fan al Queix. I qualsevol proposta que tingueu serà benvinguda!, el local és del i pel jovent del barri, no cal formar part del casal per poder dur a terme qualsevol projecte o fer un ús de l’espai!
 
Aprofitem per dir-vos que a partir del novembre els divendres de 17 a 20 h inaugurem l’ESPAI DE TROBADA! L’espai estarà obert! També que s’està formant un grup de percussió al barri, que ja ha començat a fer sessions de percussió amb el cos i el 2017 aconseguirem instruments! Si voleu info ja sabeu!
 
Així doncs us animem a que vingueu a informar-vos, participar, fer propostes, a passar l’estona, un diumenge qualsevol per la tarda.
Hi haurà berenaaar!! Us hi esperem!
 
Veniu i proposeu!
PD: Feu-ho arribar a tot aquell/a del barri que creieu els pot interessar. Gràcies!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.