Aquest any torna l'assassí de la pastanaga durant les festes majors de l'Esquerra de l'Eixample.

Aquest joc consisteix en assassinar persones amb una pastanaga, totes les participants són joves que fan vida pel barri.

T'animem a participar i conèixer a altres persones i veure els diferents actes de les festes.

Prepareu-vos per uns dies plens d'emoció i notícies!

Ves a la descripció del joc i als detalls tècnics.

Objectiu del joc

Cada participant tindrà com a objectiu assassinar a una altra persona. Un cop hagi eliminat el seu objectiu, heretarà l’objectiu de la persona que ha assassinat i haurà de seguir matant fins a ser l’últim jugador en peu.

Com es pot assassinar a un altre participant?

 • Estocada mortal: Clavar una estocada mortal al teu objectiu amb una pastanaga! El cop ha de ser entre coll i cul, i no cal que sigui un cop fort, només cal que l’altra persona se’n adoni.
 • El verí mortal: Cal enganxar un gomet amb una calavera dibuixada sota un got, plat o ampolla. Si la víctima en beu o menja, està eliminada del joc.

Zones d'assassinat

A tot arreu, excepte:

 • Dins el lloc de treball o estudi de la persona.
 • Durant l’horari dels extraescolars i/o esports practicats. Un cop finalitzada l’hora de l’activitat és vàlid.
 • Dins un lavabo si la persona està “alleugerint càrrega”. És vàlid si la persona s’està rentant les mans, maquillant, rentant la cara...
 • Cotxes o altres vehicles pilotats per la persona objectiu.
 • Durant un espectacle: teatre, cine… Abans o després de l’espectacle és vàlid. En el cas d’un concert, es pot eliminar durant tot el concert.
 • A casa de la víctima, excepte si hi heu estat convidats.

Contraatacs

 • Pots agafar-li la pastanaga al teu agressor i trencar-li. Si passa això, l’hauràs eliminat. Haureu d’avisar l’organització per tal de restablir l’objectiu de la persona que havia d’eliminar el teu agressor.
 • En cas de detectar que el teu got ha estat enverinat, pots mostrar-lo al teu assassí i en aquest cas el verí perd el seu efecte, o intentar que l’agressor begui del teu got abans que tu. En aquest cas l’assassí haurà mort i també caldrà avisar a l’organització.

Immunitat

Heu d’estar atentes a la web de la pastanaga i a les xarxes socials del Queix per veure quines immunitats es van creant, seran de temps limitat!

Què passa quan mates o t’assassinen?

 1. La víctima ha de passar el seu objectiu a l’assassí i l’assassí ha d’enviar un correu a Mix Pastanaga per informar de l’assassinat i confirmar la següent víctima.
 2. La víctima ha d’escriure en les següents 24h un correu a Mix Pastanaga per informar de qui, com i quan ha estat morta. Això serà el text que es publicarà com a esquela a les xarxes. (**Hi ha premi a la millor esquela!)
 3. Podeu acompanyar la vostra esquela amb una fotografia o vídeo que recreï l’assassinat.

Qui és el teu objectiu?

Quan s’iniciï el joc rebreu un correu amb la fitxa del jugador que us tocarà eliminar. Cada cop que elimineu a una persona, passareu a tenir com a objectiu la persona que ella havia d’assassinar. Quan hagueu confirmat per correu a Mix Pastanaga que s’ha comès un crim, se us atorgarà una nova víctima.

Si algú vol deixar el joc…

Si algú deixa el joc ho haurà de comunicar de seguida a Mix Pastanaga per tal de reorganitzar el joc.

Inscripcions

Les inscripcions es faran en línia del 28/9 al 30/9 a les 23h i presencials durant el sopar jove del 30 de setembre fins a les 23h.

Les inscripcions consisteixen d’un formulari que pots omplir aquí i enviant una foto de la vostra cara aguantant el vostre pseudònim a queix.pastanaga@gmail.com amb l’assumpte pastanaga 2017 i el vostre pseudònim. Tots els correus que no tinguin l’assumpte adequat comptaran com a no rebuts.

* Amb el formulari us demanem que també doneu permís per poder fer servir les fotos que ens envieu a la web i a les xarxes socials així com compartir-la amb la resta de participants.

Qui hi pot participar?

Podran participar del joc aquelles persones que :

 • Visquin o facin vida a l’Esquerra de l’Eixample
 • Siguin majors de 16 anys
 • Omplin la fitxa de jugador, enviïn una fotografia i paguin la quota d’inscripció.
 • Persones que planegin participar de les festes de l’esquerra de l’eixample.

Qui tindrà premi?

Hi haurà tres premis per tres facetes del joc:

 • L’ultim supervivent: per a l’última persona en peu.
 • Assassí en sèrie: Per a la persona que hagi comès més assassinats.
 • El poeta de la mort: Per a la persona amb la millor esquela.

Data d’inici i final del joc de l’assassí

El joc començarà el dia 1 d’octubre a les 9h i finalitzarà el dia 8 d’octubre a les 21h al final del trivial quan es donaran el premis juntament amb els de la segona ronda del trivial. Si el joc acabés abans, l’entrega de premis es faria al mateix moment.

Per contactar amb l’organització:

queix.pastanaga@gmail.com amb l’assumpte dubte

Per tal de fer el seguiment al joc:

Visiteu la pàgina de noticies de l'assassí de la pastanaga a la web del Queix (link) i a través d'Instagram, Twitter i Facebook